Bohemen lever

(ord og bilde: Silje Strømmen) 

I farmor Ingvarda gamle lokaler i Rådstugata har ikke akkurat noe mindre fargerikt bosatt seg.

 - Butikken er, som jeg liker å kalle det, full av smykker. Maria Bjerkvik ler. For fem uker siden åpnet hun dørene til butikken Boho-Chic. Er du ute etter noe litt utenom det vanlige og er ikke redd for å skille deg ut? Etter å ha drevet Boho-Chic som nettbutikk en stund var tiden inne for å ta steget ut i den virkelige verden. Varene er hentet fra hovedsakelig Frankrike og Spania, og blir en ting utsolgt, ja da er det ikke noe kjære mor. Maria tar bare inn noen få eksemplar av hvert plagg, og når det er utsolgt, ja, da er det utsolgt.  - Så her er det bare å slå til! Maria blunker lurt til en kunde på andre siden av butikken.

 Kjendistrend

Utvalget er fargerikt og mønstrene florerer. Kjoler og tunikaer tar opp det meste av butikklokalet, og som navnet tilsir er den bohemske stilen fremtredende. Silen "Boho-Chic" har siden 2000-tallet inspirert kvinner verden over med sine referanser til 70-tallets hippe trender og det bohemske. De siste årene har stil retningen fått sitt store gjennombrudd i form av de velkledde kjendisene Sienna Miller, Kate Moss og tvillingene Mary- Kate og Ashley Olsen. Med sine flagrende kjoler, tilfeldig sammensatte kombinasjoner og lange skjørt har de blitt kåret til verdens best kledde kvinner.

Jungeltelegrafen

- Til høsten får vi inn en god del strikk, og snart drar jeg til Paris for å finne nye innkjøp, forteller Maria. På spørsmål om hvorfor undertegnede ikke har hørt noe om butikken før nå trekker Maria på smilebåndene. - Det har gått litt på jungeltelegrafen. Jeg åpnet midt under transportstreiken, og var ikke sikker på om jeg fikk varene i butikk til åpningen. Derfor var jeg litt forsiktig med promoteringen, men nå er vi i rute. Videre forklarer hun at gjennomsnittskunden har overasket henne. - I utgangspunktet hadde jeg tenkt på en ung kundegruppe, men det viser seg at plaggene tiltrekker alt fra tenåringer til kvinner i sin beste alder. Felles for de alle er at de vil ha noe eget og unikt.

Stikkord:

4 kommentarer

elise a

25.jul.2010 kl.22:45

Kule klær

Suzanne

25.jul.2010 kl.23:13

kjempe bra blogg!! denne skal jeg lese fast!!

Elimns

25.jul.2010 kl.23:32

Utrolig mye fint i butikken - anbefales!

Bingri

27.jul.2010 kl.02:58

Der vil jeg ta turen innom!

Skriv en ny kommentar

Streetstyle fra Ålesund og Trondheim!

Streetstyle fra Ålesund og Trondheim!

20, Ålesund

"Style is knowing who you are, what you want to say, and not giving a damn." "Style" is an expression of individualism mixed with charisma. Fashion is something that comes after style."Kontakt
Gatemote@hotmail.com


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits