Festival-hippie

amaliesofie1218666209
(ord og bilde: Malena og Silje)

Amalie Sofie (15)

"Vesten har jeg arvet av søsteren min, jeg fant den på loftet. Skoene og kjolen er fra H&M."

Gladiatorsko, hippiebånd rundt hodet og et fargerikt bohemskjerf - lovely. Vi elsker det - veldig festival, veldig Woodstock-aktig.

11 kommentarer

Huong

14.aug.2008 kl.00:34

jeg elsker det :D det var et fint antrekk

Stinæ

14.aug.2008 kl.10:49

Oooo, så råkult. Me too wanna be hippie :D

ia

14.aug.2008 kl.22:21

Jeg må bare kommentere bloggen deres, selvom jeg ikke er helt sikker på om dere kommer til å like det. Poenget mitt er vel at dere sier - eller jeg leste i den avisen - at dere ikke akkurat tar folk som følger en mote, men mer sånne som kler seg annerledes, og som har sin egen stil. Vel, min mening er i hvertfall at dette har blitt den moten. Nå skal alle kle seg annerledes, noe som resulterer at alle kler seg likt, bare i flere variasjoner. Alt skal være så rart, om dere skjønner hva jeg mener. Selv blogger preges av denne stilen, men jeg skal ikke gå mer inn på det. Alle (i hvert fall de som følger denne "moten") skal kle seg rart, og konseptet er det samme som emo-/scenestilen i sin tid. Oppmerksomhet. Man får like mye oppmerksomhet ved et rart antrekk som man får ved et "emo" inspirert antrekk.

Altså, for at kommentaren ikke skal bli så veldig mye lenger, skal jeg bare oppsummere kommentaren min.
Motefriker kler seg annerledes, vil ikke være "normale". Resultat: En bunt med like mennesker som vil være spesielle/annerledes.

Det er på mote å ikke følge moten.

Cassie Casserole

14.aug.2008 kl.22:27

Men man ser alikevell hvem som har stil, og hvem som ikke har det og det er det det handler om.

Malena vomits candy

14.aug.2008 kl.23:59

Vi tar de vi syns kler seg kult, enkelt og greit. Som bærer klærne sine med stil og som føler seg komfortable med det de går i.
Og vel, kanskje vi rett og slett ikke synes det er særlig kult med alle som går i et helt antrekk fra BikBok eller H&M for den saks skyld? Eller, vent litt. Det er helt greit, bare de gjør en liten vri på det så det blir personlig. For meg er mote det å være personlig, at klesstilen reflekterer personligheten din, den du er. At du tør å vise hvem du er, og ikke bare gjemme deg bak alle andre, slik som størstedelen av folket gjør. Vi prøver ikke å finne utfreaka folk som kler seg annerledes, vi prøver å finne folk som kler seg personlig og kult og som ser flotte ut. That's fashion - be yourself, but be yourself with style. Min mening.

ia

16.aug.2008 kl.09:24

Jo, dere ser vel hvem som har stil og ikke. Det ser man jo på bloggen deres :)

Det er flott at folk tør å vise hvem de er gjennom akkurat klærene sine. Det som er dumt at mange er folkene (forhåpentligvis ikke alle) kommer til å gå over til neste mote, når denne er over. Med en gang den rare, eller personlige stilen som dere kaller det, ikke er på moten lenger, er plutselig ikke så mange personlige lenger, og vil foretrukke å kalle det en fase eller en periode de var i.

Med all respekt til de som virkelig kler seg som de vil, og går i det fordi DE liker det. Men når folk går kledd i det "personlige" så lenge det er på moten, og slutter når det ikke er, kan man vel ikke kalle det personlig lenger? Igjen, all respekt til de som ikke gjør det.

Må bare si at jeg liker bloggen deres uansett. Dere plukker ut flotte klesstiler, jeg likte spesiellt denne "festivalhippien".
Kanskje ikke skoene, men vesten.

Malena

18.aug.2008 kl.00:35

Jeg forstår hva du mener, og du har jo ganske rett. Men alt i alr prøver vi å finne de med "virkelig" personlig preg i klesveien(:

Clementine

20.aug.2008 kl.00:54

Konge! Elsker dette antrekket.

Helèn

05.sep.2008 kl.19:54

I like it :D

Jotti

12.sep.2008 kl.18:42

Fine bilder. og kjempekul header!

Julie

03.okt.2008 kl.22:13

kjolen var HERLIG !

Skriv en ny kommentar

Gatemote i Ålesund

Gatemote i Ålesund

19, Ålesund

"Style is knowing who you are, what you want to say, and not giving a damn." "Style" is an expression of individualism mixed with charisma. Fashion is something that comes after style."Kontakt
Gatemote@hotmail.com


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits